Degryse over Thiago: “Kan Brentford niemand beter vinden voor 37 miljoen?”

Degryse over Thiago: “Kan Brentford niemand beter vinden voor 37 miljoen?”

19 februari - 10:55
65

Marc Degryse uitte in zijn analyse van het voetbalweekend in de Jupiler Pro League zijn twijfels over Igor Thiago. Degryse vindt dat de Braziliaan rustig moet blijven. Thiago werd vorige week getransfereerd naar Brentford FC voor 37 miljoen. Hij verlaat Club Brugge na dit seizoen.

“Thiago mist twee enorme kansen”, vertelde de analist aan Het Laatste Nieuws. Degryse vindt dat je meer mag verwachten van iemand van 37 miljoen. Twee keer kon hij volgens hem het hoofd niet koel houden. “Je vraagt je af of die van Brentford echt niets anders kunnen vinden voor 37 miljoen.”

Degryse begrijpt wel dat de Braziliaanse spits een hectische week achter de rug heeft, maar vond dat Thiago te veel wou tonen dat hij zijn prijskaartje waard is. Hij is dan ook nog maar 22 jaar. Toch zegt Degryse al sinds dag één zijn twijfels te hebben gehad over Thiago. Zijn voorbehoud ligt vooral in het technische aspect. “Tegen Cercle zag ik ook weer een bal tien meter botsen na de controle”, besloot Degryse.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.