Leko: ''Als je maar 6 uit 25 matches wint, heb je geen winnaarsmentaliteit''

Leko: ''Als je maar 6 uit 25 matches wint, heb je geen winnaarsmentaliteit''

16 februari - 10:00 Laatste update: 10:17
5

Standard worstelt nog steeds in de Jupiler Pro League. Het team van trainer Ivan Leko heeft tot nu toe slechts 6 van de 26 wedstrijden gewonnen. De coach vindt dat moeilijk te verteren.

Wel werd OH Leuven in de afgelopen speelronde verslagen. ''De overwinning heeft ons goed gedaan, we hebben er een paar uur van kunnen genieten, maar we moesten vrij snel weer focussen'', vertelde Leko aan RTBF.

Leko is niet tevreden met de statistieken. ''Als je slechts zes wedstrijden wint uit 25, heb je geen winnaarsmentaliteit. We werken hieraan en proberen dit te verbeteren'', zei Leko.

Toch gaat de trainer vol goede moed de wedstrijd tegemoet. ''Er is concentratie, discipline, overtuiging, ambitie en een aanvallende mentaliteit nodig om een resultaat te behalen. Ik ben vol vertrouwen, we hebben een goede trainingsweek gehad'', aldus Leko.

Standard en KVC Westerlo zijn aan elkaar gewaagd. De teams staan respectievelijk op de 10e en 11e plaats in het Jupiler Pro League-klassement.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.