Belangrijke Haaland over De Bruyne bij City: Ik weet dat ik hem perfect krijg

Belangrijke Haaland over De Bruyne bij City: "Ik weet dat ik hem perfect krijg"

10 februari - 18:29

Erling Haaland was belangrijk voor Manchester City via zijn twee doelpunten tegen Everton. Het tweede doelpunt kwam op aangeven van Kevin De Bruyne. Haaland uit zich na de match lovend over zijn ploegmaat bij Manchester City.

Haaland vertelt over de expertise van De Bruyne bij Manchester City. “Ik probeer bij iedereen dezelfde sprints in te zetten, maar bij De Bruyne, dan weet ik dat ik de bal perfect ga krijgen. Ik weet dat de bal gaat komen. Ik kijk niet eens als hij de bal heeft, omdat ik er mee bezig ben om naar het doel te rennen”, deelt Haaland via de officiële kanalen van Manchester City.

Haaland wil niemand anders afvallen, maar is lovend over De Bruyne bij Manchester City. “Dat is het verschil, niets kwaads richting andere spelers, maar het kleine verschil is dat ik weet dat de bal gaat komen”, meent Haaland.

Haaland sluit af door uitleg te geven over zijn connectie met De Bruyne. “Het is natuurlijker voor mij. Ik kijk al jarenlang voetbal en De Bruyne heeft weinig veranderd aan waar hij voetbalt op het veld. Voor mij was het vandaag van belang om die acties af te maken”, besluit Haaland.