UPDATE: 'Borussia Dortmund en Trabzonspor zijn akkoord over transfer van Meunier'

UPDATE: 'Borussia Dortmund en Trabzonspor zijn akkoord over transfer van Meunier'

5 februari - 16:14 Laatste update: 21:32
4

De voormalige Rode Duivel Thomas Meunier gaat zijn loopbaan mogelijk vervolgen in Turkije. Trabzonspor wil de vleugelverdediger graag aantrekken. Dat meldt Het Nieuwsblad maandag. 

De 32-jarige Meunier bleef in januari bij Dortmund, maar vertrekt nu mogelijk alsnog uit Duitsland. Trabzonspor, de huidige nummer vier uit de Süper Lig, heeft naar hem geïnformeerd. In Turkije is de transfermarkt nog open tot en met vrijdag. 

Meunier werd begin januari plotseling aan Feyenoord gelinkt. De Rotterdammers zouden in de 62-voudige Rode Duivel een directe versterking zien voor de verdediging. Dat gerucht werd echter snel de kop in gedrukt door Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka. Feyenoord zou hem zowel te oud als te duur hebben gevonden.

Meunier kan bij Dortmund niet meer op speeltijd rekenen. In het huidige Bundesliga-seizoen kwam Meunier slechts acht keer in actie in de Bundesliga. Hierin wist de rechtervleugelverdediger geen assists af te geven of doelpunten te maken. Het contract van Meunier bij Borussia Dortmund loopt aankomende zomer af. 

UPDATE: Trabzonspor heeft een akkoord bereikt met Borussia Dortmund over de transfer van Thomas Meunier. De onderhandelingen zijn in een vergevorderd stadium. De transfer kan binnenkort bekendgemaakt worden, deelt transferexpert Fabrizio Romano.