Corbanie na gelijkmaker Antwerp – Club Brugge: “Eerste doelpunt en wat voor één”

Corbanie na gelijkmaker Antwerp – Club Brugge: “Eerste doelpunt en wat voor één”

4 februari - 18:36 Laatste update: 18:53
2

Kobe Corbanie, de 18-jarige rechtervleugelverdediger van Royal Antwerp FC, reageert na een fantastische invalbeurt bij The Great Old. In de 86e minuut schoot Corbanie met een fraaie afstandspegel Antwerp op gelijke hoogte met Club Brugge. Uiteindelijk wist Antwerp nog te winnen door een vrije trap van Jacob Ondreyka. De match eindigde in een gevleide 2-1 overwinning van Antwerp.

Corbanie vertelt na zijn afstandsschot namens Antwerp tegen Club Brugge. “Vanaf het moment dat ik aanlegde, wist ik dat het ofwel een hele mooie redding van Mignolet ging worden of een doelpunt. Het is mijn eerste doelpunt en wat voor één”, citeert Sporza Corbanie.

Corbanie was uitzinnig van vreugde na zijn belangrijke gelijkmaker voor Antwerp tegen Club Brugge. “Ik wist niet hoe ik moest reageren. Ik liep naar mijn physical coach, want met hem doe ik veel extra werk en daar komt dit soms ook in voor”, deelt Corbanie.

Corbanie is extra content dat de verdediger met zijn knal Simon Mignolet, de doelman van Club Brugge, kon passeren. “Tegen één van de beste doelmannen van het land. Dit is een moment om niet snel te vergeten. Hoe vaak ik mijn doelpunt nog ga bekijken? Ik ga er geen getal op plakken, maar het zal veel zijn”, besluit Corbanie.