Here we go: ‘Romano bevestigt miljoenentransfer Sels naar Nottingham Forest’

Here we go: ‘Romano bevestigt miljoenentransfer Sels naar Nottingham Forest’

1 februari - 09:52 Laatste update: 15:01
4

Nottingham Forest-coach Nuno Espirito Santo wil naar verluidt een nieuwe doelman aanwerven en zou daarbij zijn oog laten vallen hebben op Rode Duivel Matz Sels. Ook Crystal Palace-doelman Sam Johnstone zou tot de opties behoren.

Forest zou volgens The Daily Mail de club van Sels - Strasbourg - benaderd hebben. De club uit de Ligue 1 zou om en bij de €11,7 miljoen willen voor de Rode Duivel. Sels zou naar verluidt openstaan voor een transfer naar de club uit de Premier League.

Engels international Sam Johnstone moet al een tijdje Dean Henderson voor zich dulden in de pikorde en zou met het oog op het EK niet weigerachtig zijn om een transfer te maken. Johnstone zou echter zes miljoen euro duurder zijn dan Sels.

Update: Volgens verschillende media is de transfer van Matz Sels naar Nottingham Forest in kannen en kruiken. De doelman verlaat Strasbourg voor een nieuwe uitdaging in de Premier League, de medische tests zijn op komst.

Update: Fabrizio Romano heeft de transfer van Sels bevestigd met zijn bekende ‘here we go’. Voor een bedrag van zes à zeven miljoen euro verkast de doelman van Strasbourg naar Nottingham Forest.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.