Leko baalt na Standard-Antwerp: “We verdienden meer en waren de betere ploeg”

Leko baalt na Standard-Antwerp: “We verdienden meer en waren de betere ploeg”

1 februari - 08:35
34

Standard Luik ging met het kleinste verschil onderuit tegen Royal Antwerp FC. De Rouches waren minstens de evenknie van de landskampioen, maar bleven uiteindelijk zonder punten over.

Dat was een bittere spil om te slikken voor coach Ivan Leko. "We verdienden meer, maar op het einde telt enkel het resultaat. Dit is moeilijk om te aanvaarden. We waren de betere ploeg, creëerden meer en gaven bijna niks weg. Ik moet complimenten geven aan Antwerp, dat duidelijk slimmer was. We kregen soms te weinig de bal in de zestien of waren met te weinig spelers in de grote rechthoek.”

De Kroaat weet dat de resultaten nog wel zullen volgen. “Vandaag zie je opnieuw dat één schot voldoende kan zijn in voetbal. We mogen nu even teleurgesteld zijn, maar vanaf morgen moeten we op deze weg blijven voortgaan, want dit voetbal zal ons punten opleveren. Er zullen ook spelers die we nu nog missen terugkomen en de resultaten zullen volgen”, citeert Sporza.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.