Transferdetails Vermeeren onthuld: ’18 miljoen euro plus bonussen voor Antwerp’

Transferdetails Vermeeren onthuld: ’18 miljoen euro plus bonussen voor Antwerp’

29 januari - 10:25
33

Arthur Vermeeren heeft de overstap van Royal Antwerp FC naar Atlético Madrid gemaakt. Het Nieuwsblad brengt alle details van de transfer naar buiten.

De 18-jarige Rode Duivel maakt voor een basisbedrag van achttien miljoen euro de transfer naar de Spaanse hoofdstad. Ook zijn er vijf miljoen euro aan bonussen opgenomen in het contract van Vermeeren. De middenvelder is de duurste uitgaande transfer in de geschiedenis van The Great Old.

Per twintig wedstrijden waarin Vermeeren minstens de helft van de wedstrijd op het veld staat zal Antwerp 500.000 euro krijgen, dat bedrag kan tot twee miljoen euro oplopen. Als Atlético overwintert in de Champions League, het kampioenenbal wint de beker en/of de titel pakt krijgt het ook geld.

Als het kampioen wordt ontvangt Antwerp één miljoen euro. Zo ligt het bedrag van Vermeeren iets lager dan gedacht, maar The Great Old heeft ook wel een doorverkooppercentage van 12,5 procent in het contract opgenomen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.