'Sebaoui kan na half seizoen alweer vertrekken bij Feyenoord na Deense interesse'

'Sebaoui kan na half seizoen alweer vertrekken bij Feyenoord na Deense interesse'

27 januari - 20:15
1

Ilias Sebaoui staat volgens Gazet van Antwerpen op het verlanglijstje van het Deense Viborg FF. De 22-jarige huurling van Feyenoord, dat de aanvallende middenvelder in de zomer overnam van Beerschot, maakt momenteel indruk in het shirt van FC Dordrecht

Sebaoui scoorde dit seizoen zes keer voor Dordrecht en gaf ook drie assists. Reden genoeg voor de Denen van Viborg om de spelmaker toe te voegen aan het transferlijstje. Volgens het reigoblad staat de huidige nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie logischerwijs niet te springen om een vertrek van Sebaoui. Feyenoord zou ook erg tevreden zijn over de ontwikkeling van onze jonge langenoot. Het is niet bekend hoe de Rotterdammers tegen een overstap aankijken. 

Daarnaast is het nog afwachten of Viborg deze winter nog een move wil maken, of dat de Denen wachten tot de zomerse transferperiode. Bij Feyenoord loopt het contract van Sebaoui nog tot medio 2025, met een optie voor nog een seizoen. Transfermarkt schat zijn waarde op een half miljoen euro.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.