RWDM-trainer Caçapa: ''Textor is de baas, het is aan hem om te beslissen''

RWDM-trainer Caçapa: ''Textor is de baas, het is aan hem om te beslissen''

25 januari - 09:35 Laatste update: 09:38
5

Voor RWDM-trainer Claudio Caçapa is het allesbehalve harmonieus bij de club. Van de roerige vergadering met supporters tot het stopzetten van de wedstrijd tegen KAS Eupen; het houdt maar niet op. Meerdere supporters hebben de wens geuit dat de Braziliaanse trainer vertrekt. Daar heeft Caçapa echter geen oren naar.

Als het aan de trainer ligt, blijft hij bij RWDM. ''John Textor is de baas, het is aan hem om te beslissen, maar ik ben nog steeds de coach van RWDM.  Ik hou van deze club, ik hou van haar mentaliteit en ik ga hier blijven werken'', vertelde Caçapa aan Footmercato.

Caçapa denkt dat het avontuur bij RWDM zal voortduren. ''Als het bestuur denkt dat het een andere beslissing moet nemen, dan is dat aan hen, maar ik denk dat we zullen doorgaan'', zei Caçapa.

De trainer is gebrand op behoud. ''Ik ben hier, ik ben blij hier te zijn en ik zal vechten tot het einde, omdat we alles hebben wat nodig is om in de Jupiler Pro League te blijven'', aldus Caçapa.

RWDM staat momenteel op de 13e plek in de Jupiler Pro League met 21 punten uit 21 matchen. Aanstaande zondag speelt de club tegen KV Mechelen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.