Hasi na Gent-Mechelen: Hoop dat mensen ‘boven’ niet denken dat we er bijna zijn

Hasi na Gent-Mechelen: "Hoop dat mensen ‘boven’ niet denken dat we er bijna zijn"

20 januari - 09:46
1

Besnik Hasi, de hoofdtrainer van KV Mechelen, is zeer te spreken over de overwinning op bezoek bij KAA Gent. Hasi zag dat Malinwa veel moest geven om uiteindelijk een overwinning over de streep te trekken tegen De Buffalo’s in de Jupiler Pro League. Het was de eerste keer dat Mechelen wist te winnen in Gent in 12 jaar.

Hasi is zeer content met de overwinning van Mechelen in Gent. “Het is een mooie overwinning, we hebben veel moeten geven, heel veel achter de bal ook moeten lopen ook. De sfeer in de groep zit goed. We hebben op stage heel goed gewerkt en de jonge gasten krijgen kansen. Dat toont aan andere jongens dat zij moeten geven”, citeert Sporza Hasi.

Toch tempert Hasi de verwachtingen bij Mechelen, zeker door de blessures bij Malinwa. “Ik ben bezorgd, al van voor nieuwjaar en toen hadden we Bassette nog. Hij was belangrijk voor ons, maar ook hij viel uit. Dan blijven er weinig opties over. Ik hoop dat de mensen 'boven' ook dat zien. Dat ze niet alleen deze wedstrijd zien en denken: "We zijn bijna daar." Dat klopt niet, voor hetzelfde geld winnen de ploegen rond ons ook en dan hebben we dezelfde situatie”, besluit Hasi.