D’Haese (Oostende) na Croky Cup-stunt: “Ik hoop persoonlijk op Antwerp”

D’Haese (Oostende) na Croky Cup-stunt: “Ik hoop persoonlijk op Antwerp”

18 januari - 12:02
1

Robbie D’Haese, de 24-jarige rechtervleugelverdediger van KV Oostende, blikt zeer content terug op de gewonnen kwartfinale van de Croky Cup. Oostende wist thuis te verrassen door met 2-0 te winnen van RWDM. D’Haese geeft aan een duidelijke voorkeur te hebben voor de halve finale.

Oostende gaat het in de halve finale opnemen tegen OH Leuven of Royal Antwerp FC. “Ik hoop persoonlijk op Antwerp, om dan tegen Jelle Bataille te spelen. We hebben nu Genk en RWDM verslagen in de beker. Waarom zouden we niet gewoon kunnen doorgaan en dan naar de Heizel gaan?”, citeert Sporza D’Haese.

D’Haese kan het eigenlijk nog niet geloven dat Oostende, dat in zeer zwaar weer verkeert, opnieuw weet te verrassen in de Croky Cup. “Ik denk dat de hele ploeg het nog niet kan geloven. Na alles wat er gaande is in de club. Je ziet dat we als ploeg vechten voor elkaar. Niemand verwachtte dat wij in de halve finales van de beker zouden staan, maar we hebben het wel gedaan”, deelt D’Haese.

D’Haese gelooft dat Oostende mede door de tegenslagen dichter naar elkaar is gegroeid. “In zo'n periode heb je enkel elkaar, dat zag je vandaag ook op het veld. Het ongeval van Dapo heeft ons ook allemaal geraakt. Deze overwinning en die van afgelopen weekend zijn voor hem. Ik denk dat alles er nu wel beter uitziet voor Oostende. Ook financieel is er positief nieuws. Dat helpt ons ook als groep om verder te werken”, besluit D’Haese.