'Cercle Brugge hoopt op komst van kleinzoon voormalige Rode Duivel'

'Cercle Brugge hoopt op komst van kleinzoon voormalige Rode Duivel'

17 januari - 23:40

Cercle Brugge is voorlopig bezig aan een goed seizoen en hoopt ook in 2024 te kunnen blijven bevestigen. Het haalde afgelopen zomer ook enkele talenten in huis en wil dat deze winter opnieuw gaan doen.

Bij Het Nieuwsblad weet men namelijk dat de Vereniging denkt aan de komst van Guillaume Cnudde. Dat is een achttienjarige middenvelder die in tweede nationale momenteel een vaste waarde is bij KSV Oudenaarde. Die club wil hem graag langer aan zich te binden, maar er is nog geen overeenkomst.

Cnudde speelt in dezelfde reeks als Jong Cercle en maakte dit seizoen duidelijk indruk op de Vereniging. De middenvelder kan daarmee in de voetsporen treden van zijn grootvader Philippe Desmet. De voormalige aanvaller was in de jaren 80 en 90 profvoetballer en kwam uit voor onder meer SV Waregem, Lille, KV Kortrijk, Charleroi en Eendracht Aalst. Hij was ook veertien keer Rode Duivel en maakte deel uit van de legendarische lichting van het WK in Mexico in 1986.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.