Hasi meldt twee dompers bij KV Mechelen: Zo'n club zijn we niet

Hasi meldt twee dompers bij KV Mechelen: "Zo'n club zijn we niet"

14 januari - 20:00

Onder Besnik Hasi wist KV Mechelen de laatste weken flink wat punten te pakken, maar helemaal uit de degradatiezorgen is het nog niet. Daarnaast kreeg de club ook enkele (transfer)dompers te verwerken.

Zo zal KV Mechelen het zonder Norman Bassette moeten doen. De jonge spits leek klaar voor zijn grote doorbraak, maar is door blessure maanden buiten strijd. "Die zijn we wellicht kwijt voor de reguliere competitie. Lion Lauberbach kon hem vervangen, maar hij heeft hier al een elleboog gekregen en was duizelig. Die zijn we nu ook kwijt. Zo wordt de spoeling wel heel dun", gaf Hasi aan bij Sporza.

KV Mechelen kan ook wel wat versterking gebruiken, al lijkt de kans klein dat die er ook komt. "Ik vrees ervoor dat we niet te veel zullen doen op het vlak van transfers. KV Mechelen is geen club die 4 of 5 transfers kan doen die het verschil maken", aldus Hasi nog.

De trainer van Malinwa geeft de moed echter niet op. Hij gelooft in de huidige kern. "Wij moeten het op een collectieve manier doen. We zoeken een manier die past bij deze ploeg en deze club en ik denk dat we daarvoor op de goeie weg zijn", besloot hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.