'Ajax kan Brobbey verliezen, Arsenal en Man United denken aan Nederlandse spits'

'Ajax kan Brobbey verliezen, Arsenal en Man United denken aan Nederlandse spits'

11 januari - 22:47
4

Erik ten Hag zou bij Manchester United op zoek zijn naar een nieuwe spits en volgens de Engelse tabloids komt de coach daarvoor weer bij Ajax uit. The Mirror meldt dat de Engelse club een oogje heeft op Brian Brobbey, maar dat een transfer deze winter nog niet aan de orde is.

Brobbey moet in Manchester de vervanger worden van Anthony Martial. De verwachting is dat de Franse aanvaller komende zomer zal vertrekken uit de Engelse stad. De naam van Brobbey zou zijn gevallen als mogelijke vervanging voor de transferperiode in de zomer. Voor deze winter is de spits geen optie, omdat United met de huidige financiële middelen alleen een aanvaller kan huren. Een huurdeal zal Ajax niet accepteren.

Manchester United zou niet de enige club zijn die Brobbey op het oog heeft. Volgens The Mirror is ook Arsenal erg gecharmeerd van de kwaliteiten van de Ajax-spits. De Londenaren kunnen wel een goede spits gebruiken en verkennen daarom de opties. Ook Joshua Zirkzee is één van die potentiële versterkingen. Mocht Arsenal toch voor Brobbey gaan, dan lijkt United wel een voorsprong te hebben. Ten Hag liet de spits debuteren, waardoor die club een streepje voor lijkt te hebben.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.