Lestienne laat zich uit over terugkeer naar JPL: “Ik voel geen druk in Singapore”

Lestienne laat zich uit over terugkeer naar JPL: “Ik voel geen druk in Singapore”

11 januari - 08:44
4

Maxime Lestienne geniet van zijn leven in Singapore. Bij Lion City Sailors werd hij verkozen tot Speler van het Jaar en kan de voormalige aanvaller van Club Brugge en Standard indrukwekkende statistieken voorleggen.

Lestienne sprak met Transfermarkt over zijn toekomst. De aanvaller zal zijn carrière waarschijnlijk in Singapore afsluiten. “Ja, dat denk ik wel. Ik heb hier voor twee jaar bijgetekend, dus ik ben 33 jaar als mijn contract afloopt. Het hangt allemaal af van hoe ik me fysiek voel, maar ik denk er op dit moment niet te veel over na. Twee jaar geleden wilde ik niet meer voetballen en nu ben ik van gedachten veranderd, want ik hou weer van voetbal en ik heb vertrouwen in mezelf. Dus ik kan niet te ver vooruit kijken.”

Een terugkeer naar de Belgische velden en de Jupiler Pro League lijkt geen optie meer te zijn. “Nee. Ik voel hier geen druk, ik krijg veel vrijheid en dat is wat ik wilde. Dat had ik nodig. Ik ben op 16-jarige leeftijd begonnen in de professionele wereld en ik heb altijd hard gewerkt om daar te komen. Er waren ups en downs, maar ik denk dat ik een mooie carrière heb gehad. Nu ben ik meer ontspannen. Ik doe mijn werk en ga naar huis om met mijn gezin te genieten.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.