'Meijer (Club Brugge) wordt zeer nauwlettend in de gaten gehouden door Bologna'

'Meijer (Club Brugge) wordt zeer nauwlettend in de gaten gehouden door Bologna'

10 januari - 18:15 Laatste update: 18:15
7

Bjorn Meijer, de linkervleugelverdediger van Club Brugge, geniet interesse van Bologna. De Italiaanse ploeg volgt Meijer al langere tijd en is nog altijd positief over de ontwikkelingen van de 20-jarige verdediger, weet transferjournalist Gianluca Dimarzio.

Meijer staat nog altijd op het lijstje van Bologna, volgens de transferjournalist wachten de Italianen geduldig af. Bologna gaat in de huidige wintersemercato waarschijnlijk niet toeslaan. Bologna wil Meijer in de zomer gaan overnemen van Club Brugge.

Meijer staat nog tot de zomer van 2026 onder contract bij Club Brugge. Volgens transfermarkt heeft Meijer een huidige transferwaarde van 9 miljoen euro. Meijer speelde tot nu toe 63 matchen voor Blauw-Zwart. Hierin was de verdediger 4 keer trefzeker en leverde hij 8 assists af.

Bologna kent een zeer degelijk seizoen in de Italiaanse serie A. De Italiaanse club waar ex-RSC Anderlecht spits Joshua Zirkzee momenteel de pannen van het dak schiet. Bologna staat op de vijfde plaats in de Serie A.