Uitblinker Lemaréchal (Cercle) hoog op lijst van KRC Genk

'Uitblinker Lemaréchal (Cercle) hoog op Genkse lijst om El Khannouss te vervangen'

5 mei om 12:01
Laatste update: 5 mei om 12:42

Félix Lemaréchal, de 20-jarige middenvelder van Cercle Brugge, staat hoog op het verlanglijstje van KRC Genk. Genk volgt de prestaties van Lemaréchal al een hele tijd, meldt Het Belang van Limburg. Uitgerekend tegen Genk wist Lemaréchal uit te blinken en zijn eerste doelpunt te maken. Cercle Brugge won met 4-1 van Genk.

De kans is erg groot dat Bilal El Khannouss Genk in de aankomende zomerse mercato gaat verlaten. Lemaréchal geldt als één van de belangrijkste mogelijke opvolgers van El Khannouss. Op dit moment wordt Lemaréchal door AS Monaco aan Cercle Brugge verhuurd.

Lemaréchal kwam dit seizoen tot nu toe tot 29 matchen voor Cercle Brugge, hierin wist hij eenmaal te scoren en vijf assists af te leveren. Bij Monaco heeft Lemaréchal nog een contract tot de zomer van 2027. Volgens transfermarkt heeft hij een huidige transferwaarde van 3 miljoen euro.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.