Benson krijgt geen minuten in Burnley van Kompany: ‘Interesse in ex-Antwerp’

Benson krijgt geen minuten in Burnley van Kompany: ‘Interesse in ex-Antwerp’

9 januari - 18:27 Laatste update: 18:30

Manuel Benson, voormalig speler van Antwerp, slaagt er maar niet in om zijn stempel op het seizoen van Burnley te drukken. De ploeg van Vincent Kompany heeft het lastig en Benson krijgt geen minuten van de voormalige trainer van RSC Anderlecht. Hull City toont interesse.

Ondanks zijn cruciale rol in de promotie van Burnley afgelopen seizoen, heeft Benson dit seizoen weinig speeltijd gekregen bij Burnley. Zijn beperkte deelname, met slechts vijf optredens in alle competities, heeft geleid tot toenemende speculatie over een mogelijke overstap naar Hull City, waar hij waarschijnlijk meer speeltijd zal krijgen. Dat schrijft footballleagueworld.

Het gebrek aan speeltijd voor Benson bij Burnley staat in schril contrast met zijn prestaties vorig seizoen. Ondanks zijn cruciale bijdrage aan het kampioenschap van Burnley, is hij sinds september niet meer opgenomen in de Premier League-selectie van Burnley. 

Hull City lijkt een aantrekkelijke bestemming voor Benson. De club draait momenteel goed mee in The Championship en de Tigers spelen onder Liam Rosenior aantrekkelijk voetbal. Een mogelijke transfer naar Hull zou Benson de kans geven om zijn loopbaan een nieuwe impuls te geven en meer speeltijd te krijgen.