''De Ketelaere stond tegenover een psychopaat''

''De Ketelaere stond tegenover een psychopaat''

8 januari - 10:50
6

Charles De Ketelaere was zondag weer van de partij bij Atalanta Bergamo. Dit keer speelde het Italiaanse team tegen AS Roma, met Romelu Lukaku in de gelederen (1-1). Het was een uitgelezen kans voor Filip Joos om de twee Rode Duivels aan het werk te zien, maar het was nota bene een Italiaan aan de kant van Roma die opviel.

AS Roma-verdediger Gianluca Mancini maakte een grote fout tijdens de wedstrijd.''En dan was er één moment... Mancini beging een fout waarvoor je in het judo uitgesloten wordt. De Ketelaere stond tegenover een psychopaat. Eigenlijk moet Mancini aan elke match met geel beginnen, want die krijgt hij toch'', vertelde Joos aan Sporza.

Joos meent dat trainer Gian Piero Gasperini De Ketelaere daarna in bescherming nam. ''Na die belachelijke overtreding ging de Italiaan nog 2 keer fel door. Dan speelt de reputatie van CDK, een mooie en brave Belgische voetballer die wegdeemsterde bij Milan, toch in het hoofd van de coach. Op dat moment is de wissel gemaakt'', aldus Joos.

De Ketelaere speelde dit Serie A-seizoen 17 wedstrijden voor Atalanta Bergamo. Daarin wist de middenvelder 2 keer te scoren en 4 assists te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.