Makelaar De Ketelaere: “Terugkeer naar België heeft nooit op tafel gelegen”

Makelaar De Ketelaere: “Terugkeer naar België heeft nooit op tafel gelegen”

6 januari - 07:20
2

Charles De Ketelaere staat onder contract bij AC Milan, maar speelt op huurbasis bij Atalanta. Na een mindere periode in Milaan werd zijn toekomst in vraag gesteld. Makelaar Tom De Mul gaf een interview aan Het Nieuwsblad.

De Ketelaere maakte voor een miljoenenbedrag de overstap van Club Brugge naar AC Milan. “Voor een jonge speler is het eerste seizoen in het buitenland altijd moeilijk, maar hij heeft zich niet gek laten maken. Een terugkeer naar België heeft nooit op tafel gelegen. Charles wil slagen in Italië en in de beste vijf competities in Europa.”

Uiteindelijk is het Atalanta geworden en die club heeft ook een aankoopoptie bedongen. “Die kunnen ze op het einde van het seizoen lichten, dat is zo vastgelegd. De prijs (rond de 23 miljoen euro, red.)? Wat mij betreft is Charles die meer dan waard. De keuze ligt bij Atalanta. Charles voelt zich daar goed en we zien wel wat de toekomst brengt.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.