OFFICIEEL: Standard en spits Emond (32) na onderling overleg uit elkaar

OFFICIEEL: Standard en spits Emond (32) na onderling overleg uit elkaar

4 januari - 15:51 Laatste update: 16:21
5

Standard en Renaud Emond hebben in onderling overleg beslist om de samenwerking 6 maanden voor het einde van zijn contract te beëindigen, hierdoor kan Emond op zoek naar een nieuwe uitdaging. Emond wordt gelinkt aan KAS Eupen.

Op deze manier komt er officieel een einde aan de periode van Emond bij Standard. De spits kwam in januari 2022 over van FC Nantes. Emond speelde in totaal 170 matchen voor De Rouches, hierin wist Emond 49 keer te scoren en zeven assists af te leveren.

De kans is groot dat Emond zijn voetbalcarrière verder zet in de Jupiler Pro League. Emond wordt op dit moment gelinkt aan De Panda’s van hoofdtrainer Florian Kohfeldt. Bij Eupen is er ook genoeg werk aan de winkel, de ploeg moet zich uit de degradatiezone gaan werken.  

Standard bedankt Emond voor zijn geleverde werk voor de club. “Onze club wil Renaud Emond hartelijk bedanken voor alles wat hij de Rouches heeft bijgebracht en wenst hem het beste toe in zijn verdere professionele carrière”, deelt Standard via de officiële website.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.