PSV wrijft zich in de handen: 'Bakayoko denkt niet aan winters vertrek'

PSV wrijft zich in de handen: 'Bakayoko denkt niet aan winters vertrek'

4 januari - 10:44
2

Hoe het er nu naar uitziet, blijft Johan Bakayoko PSV ook in de tweede seizoenshelft trouw. Het Eindhovens Dagblad schetst dat de twintigjarige buitenspeler 'totaal niet' van plan is om te vertrekken.

PSV werkt in alle rust toe naar de cruciale fase van het seizoen, waarin de eerste landstitel sinds 2018 kan worden binnengehaald en de knock-outfase van de Champions League wacht. Rondom Bakayoko is het een en ander te doen, al schetst het ED dat de Rode Duivel in Eindhoven blijft. De geruchten uit Engeland worden door de entourage van Bakayoko naar het rijk der fabelen verwezen.

Zelf is Bakayoko 'totaal niet' van plan om weg te gaan bij PSV, ondanks avances uit de Premier League. In Engelse tabloids wordt hij gelinkt aan vrijwel iedere topclub, maar dat zijn naar verluidt 'onzinverhalen'. 'Alles staat in het teken van kampioen worden en verder proberen te komen in de Champions League, zo laat de zaakwaarnemer van de Belg weten', klinkt het.

Bakayoko is bezig aan een ijzersterk seizoen. Hij miste nog geen wedstrijd en maakte in totaal vier goals, terwijl hij al liefst dertien keer aangever was.