Winterstage van Club Brugge: zes intensieve trainingsdagen, oefenen tegen Duitsers

Winterstage van Club Brugge: zes intensieve trainingsdagen, oefenen tegen Duitsers

3 januari - 10:35 Laatste update: 10:46

Net als vele andere eersteklassers zoekt Club Brugge deze week de Spaanse zon op. In Marbella zal de ploeg het tweede deel van het seizoen voorbereiden. Op haar website heeft Club enkele details gegeven over de komende winterstage.

Deze donderdag stapt de selectie onder leiding van Ronny Deila het vliegtuig op richting Marbella. Daar zoekt Club, net als vorig jaar, de accommodaties van Dama de Noche op. De stage loopt van donderdag 4 tot donderdag 11 januari. Bedoeling is om zowat elke dag twee keer 'intensief' te trainen. Tussendoor staat er ook een teambuilding op het programma.

En uiteraard kan ook een oefenwedstrijd niet ontbreken. Op woensdag 10 januari zal Club het Duitse 1FC. Nürnberg in de ogen kijken. Kijklustigen die toevallig in de omgeving van Marbella zijn, kunnen die wedstrijd gaan bekijken. Dat geldt overigens ook voor de trainingen: die zijn allemaal toegankelijk voor publiek. Wie in België is achtergebleven, kan het oefenduel met Nürnberg volgen via YouTube en Facebook.

Zes dagen na die vriendschappelijke wedstrijd begint Club Brugge weer aan het échte werk. Dat belooft meteen een erg belangrijke opdracht te worden: de kwartfinale van de Beker van België tegen rivaal KAA Gent. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.