Jonge Bassette wordt publiekslieveling bij KVM: ''Hij heeft echt het KV-DNA''

Jonge Bassette wordt publiekslieveling bij KVM: ''Hij heeft echt het KV-DNA''

26-12-2023 14:16
3

KV Mechelen trok Norman Bassette aan, die koos voor zijn kans bij Malinwa in plaats van Club Brugge. Bij de Mechelaren is hij inmiddels een basispion en publiekslieveling geworden. Blijft het echter maar bij één seizoen?

Doelpunten vieren deed hij nog maar twee keer, maar toch is Bassette door zijn prestaties al bijzonder geliefd bij het eigen publiek. Ook Gweny Defleur, voorzitter en oprichter van de Franstalige KVM-supportersclub Les Wallinois is fan van hem. ''Norman heeft echt het KV-DNA'', klinkt het bij Gazet van Antwerpen.

''Bovendien is hij heel toegankelijk. Ondanks zijn leeftijd is hij erg volwassen. En natuurlijk is zijn strijdlust het belangrijkst, hè. Hij geeft zich voor de volle honderd procent, tot hij tegen het einde van de match weer krampen heeft'', lacht Defleur.

Bassette kan mogelijk echt al snel vertrekken bij de club. Hij wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van SM Caen, maar kan door een aankoopoptie wel worden gekocht voor vijf miljoen euro. Al lijkt dat te duur voor Malinwa. ''Laten we hopen dat de club een oplossing vindt om hem te houden. Het zou jammer zijn dat hij vertrekt'', geeft Defleur nog aan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.