'Club Brugge krijgt uitgeleende pion na amper een half seizoen alweer terug'

'Club Brugge krijgt uitgeleende pion na amper een half seizoen alweer terug'

23-12-2023 19:33
1

Faitout Maouassa begint stilaan een heus zorgenkind te worden voor Club Brugge. De Fransman werd met grote verwachtingen in huis gehaald, maar kon die nooit inlossen. Ook zijn uitleenbeurten hebben nog niet voor een oplossing weten zorgen.

Maouassa was vorig seizoen bij Montpellier nog een uitblinker, maar zag dat niet beloond worden met een definitieve transfer. Deze zomer trok hij richting RC Lens op uitleenbeurt, al werd dat helemaal nog geen succes.

De linksachter viel slechts twee keer in bij de Franse club en volgens La Voix du Nord heeft men bij Lens dan ook besloten om deze winter al afscheid te nemen van Maouassa. Zijn huurcontract wordt hoogstwaarschijnlijk ontbonden, waardoor hij zal terugkeren naar Club Brugge.

Bij Club Brugge is er voor de 25-jarige Maouassa echter ook geen plaats. Met Bjorn Meijer en Maxim De Cuyper is de concurrentie op die positie namelijk bijzonder stevig. Enkel een nieuwe uitleenbeurt of definitieve transfer lijkt daardoor nog een oplossing te gaan bieden voor Maouassa, die bij Club Brugge nog een contract tot medio 2025 heeft.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.