Gigantische interesse in Union-sterkhouder, maar: Ik blijf gefocust op Union

Gigantische interesse in Union-sterkhouder, maar: "Ik blijf gefocust op Union"

20-12-2023 17:00
3

Union SG kan overtuigen in onze competitie én Europa en heeft weer enkele smaakmakers in de rangen. Met Cameron Puertas werd er een nieuw goudhaantje ontdekt. Er is flink wat interesse, maar een transfer komt er (nog) niet.

Puertas is inmiddels uitgegroeid tot een uitblinker bij Union en zit dit seizoen al aan vier doelpunten en vijftien assists. Hij heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van AS Monaco, Olympique Marseille, Stade Rennes en Fiorentina. Zij willen hem allen graag in huis halen, al lijkt het zover nog niet te gaan komen.

"Op dit moment is weggaan niet iets dat bij mij opkomt", vertelt Puertas bij La Capitale. "Ik blijf gefocust op Union. Ik heb nog met niemand gesproken. En ik ga het niet doen tegen het einde van het seizoen. Ik heb een contract dat loopt tot 2025”, aldus Puertas.

Union betaalde net minder dan anderhalf miljoen euro voor Puertas, wiens waarde inmiddels is gestegen tot vier miljoen euro. Komende zomer kan hij daar een veelvoud van gaan opleveren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.