‘Fulham terughoudend in pogingen om Nusa bij Club Brugge weg te kapen’

‘Fulham terughoudend in pogingen om Nusa bij Club Brugge weg te kapen’

09-12-2023 16:32
3

Antonio Nusa vult het Jan Breydel met scouts. Clubs van over heel Europa zijn onder de indruk van de jonge winger van Club Brugge en ook Fulham staat in het rijtje. Met een prijskaartje van €30 miljoen in het vooruitzicht is de Engelse club wel terughoudend in hun pogingen. Dat lezen we op Fichajes.net

Nusa, sinds 2021 actief bij Club Brugge, heeft snel bekendheid vergaard door zijn indrukwekkende prestaties, met negen doelpunten. Met vier treffers in negen competitiewedstrijden dit seizoen staat hij hoog op het verlanglijstje van verschillende topclubs, waaronder ook Chelsea. 

Zijn contract bij de Belgische club loopt nog door tot de zomer van 2027, maar de verwachting is dat hij in 2024 de overstap zal maken naar een grotere club vanwege de grote interesse in zijn diensten.

Fulham, onder leiding van Marco Silva, ziet in Nusa een waardevolle aanwinst voor hun aanvalslinie, vooral nu het aantrekken van een nieuwe spits een prioriteit is. Ondanks het potentieel van Nusa lijkt Fulham terughoudend vanwege de hoge prijs die Club Brugge voor hem vraagt. Ze zullen naar verluidt proberen de vraagprijs te verlagen door te onderhandelen met de Belgische club.

Terwijl zelfs Chelsea interesse toont in Nusa, beschouwt Fulham zichzelf momenteel als een koploper in de race om zijn handtekening te bemachtigen. Met een beleid gericht op jonge talenten lijkt Nusa te passen in de toekomstplannen van de Londenaren.