Henkinet na nederlaag tegen Anderlecht: ''Zondag komen we terug met wraakgevoel''

Henkinet na nederlaag tegen Anderlecht: ''Zondag komen we terug met wraakgevoel''

08-12-2023 10:35 Laatste update: 10:49
14

Op donderdagavond was RSC Anderlecht te sterk voor Standard (2-0). Paars-wit is echter nog niet van de Rouches af. Aanstaande zondag treffen de teams elkaar opnieuw en doelman Laurent Henkinet is uit op revanche.

Standard slaagde er niet in om voldoende tegenstand te bieden na de rode kaart van Isaac Price. ''We hebben geprobeerd, met de middelen die we hadden, om met 10 tegen 11 een blok te vormen en te counteren, maar dat werkte niet'', constateerde doelman Henkinet volgens RBTF.

Verliezen tegen Anderlecht is wel het laatste wat je als trotse Standard-speler wilt. ''Het is een wedstrijd tegen Anderlecht, als speler van Standard wil je die nooit verliezen. Als je de wedstrijd verliest, is het positief om snel terug te keren, je hebt niet veel tijd om na te denken'', zei de doelman.

Anderlecht kan zich maar beter voorbereiden op zondag, want de Standard-spelers zijn hongerig. ''Je komt terug met verbetenheid en een verlangen naar wraak'', aldus Henkinet.

Standard staat momenteel op de 9e plek in de Jupiler Pro League. Anderlecht staat 14 punten voor en bekleedt de 2e plek.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.