Ngoy: ''Het is mijn droom om ooit kapitein te worden van Standard''

Ngoy: ''Het is mijn droom om ooit kapitein te worden van Standard''

06-12-2023 07:35

Donderdagavond staat de wedstrijd RSC Anderlecht tegen Standard op het programma. Het gaat niet om een duel in de Jupiler Pro League, maar om de achtste finales van de Beker van België. Nathan Ngoy, verdediger van Standard, besliste het laatste duel tussen deze twee clubs door het derde doelpunt te maken voor een 3-2 overwinning. Ngoy sprak over zijn ambities.

Ngoy is niet bang om offensief te spelen. ''Als ik ruimte zie, twijfel ik niet om mee op te rukken en aanvallend mijn ding te doen'', vertelde Ngoy aan Het Nieuwsblad.

Het Belgische talent voelt zich volwassen. ''Ik heb me nooit echt een jonge speler gevoeld. Als ik me moet laten horen, dan doe ik dat'', zei de centrale verdediger.

De ambities van Ngoy zijn helder. ''Op dat vlak ben ik niet op m’n mondje gevallen. Het is mijn droom om ooit kapitein te worden van Standard'', aldus Ngoy.

Dit seizoen speelde Ngoy 12 wedstrijden voor Standard in de Jupiler Pro League, waarin hij als verdediger één keer scoorde, en dat was tegen RSC Anderlecht.