Leoni bij Anderlecht: “Met wat hij al getoond heeft, moet hij in basis staan”

Leoni bij Anderlecht: “Met wat hij al getoond heeft, moet hij in basis staan”

05-12-2023 17:27
22

Anderlecht blijft presteren en heeft slechts vier punten achterstand op de koploper Union Saint-Gilloise, wat een positieve wending is. Philippe Albert, voorheen sceptisch over coach Brian Riemer, prijst nu de huidige staat van het team.

"Riemer heeft de ploeg opnieuw op de rails gekregen. Anderlecht is competitiever geworden, speelt dynamisch voetbal, drukt sterk en scoort doelpunten," zegt Albert op RTBF. Analisten zoals Cécile De Gernier en Manuel Jous ondersteunen deze visie.

Met de terugkeer van Yari Verschaeren en de impact van Mario Stroeykens lijkt Théo Leoni, ondanks zijn sterke begin van het seizoen, zijn plek in het team te zijn verloren. Albert benadrukt: "Met wat hij aan het begin van het seizoen heeft laten zien, zou hij in de basis moeten staan."

Het vooruitzicht voor Théo Leoni lijkt onzeker, vooral gezien de terugkeer van spelers en de evolutie van het team. Albert's opmerkingen geven aan dat volgens hem de situatie voor Leoni, ondanks zijn eerdere prestaties, momenteel onduidelijk is.