Lokonga laat zich uit over zijn toekomst: “Was inderdaad contact met Kompany”

Lokonga laat zich uit over zijn toekomst: “Was inderdaad contact met Kompany”

05-12-2023 08:12 Laatste update: 08:36
1

Sambi Lokonga kampt momenteel met een blessure bij Luton Town. De huurling van Arsenal is een beetje naar de achtergrond verdwenen. Lokonga sprak met Het Nieuwsblad.

Het Anderlecht-jeugdproduct liet zich onder meer uit over zijn toekomst. “Ik weet niet waar mijn ­toekomst ligt, maar ik voel me supergoed bij Arsenal. We zullen zien. Zolang ik er onder contract lig, ga ik vechten om in de ploeg te komen. Ik sta nog steeds in contact met de staf van Arsenal.”

Lokonga had eerder al gesprekken met Vincent Kompany en Burnley. “Er waren inderdaad al sinds eind vorig seizoen contacten. Ik kende een vrij moeilijk seizoen bij Crystal Palace en ik vroeg wat tijd om vakantie te nemen en na te denken. Daarna hadden we opnieuw contact. Burnley wilde me kopen, maar ik was niet echt te vinden voor die oplossing.”

Rode Duivel Lokonga kampt met een scheur in de hamstring, maar de middenvelder hoopt zelf op 10 december tegen Manchester City of 16 december Bournemouth terug te keren gij Luton Town.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.