Union Berlin hoopt wel beet te hebben bij trainer die bod uit Saudi-Arabië afsloeg

Union Berlin hoopt wel beet te hebben bij trainer die bod uit Saudi-Arabië afsloeg

16 november - 15:51 Laatste update: 17:00

Union Berlin heeft al een belangrijke kandidaat op het oog voor de opvolging van Urs Fischer. Volgens BILD is Oliver Glasner een goede optie om de club uit de Duitse hoofdstad onder zijn hoede te nemen. De Zwitser zette eerder mooi werk neer in dienst van Eintracht Frankfurt.

Glasner vertrok vorig jaar als coach van Eintracht Frankfurt en zit sindsdien zonder club. Olympique Lyon had de Zwitser een tijdje in beeld, maar de Fransen kozen uiteindelijk voor Fabio Grosso. De tijd van Glasner bij Frankfurt was uiterst succesvol, want de coach won met zijn ploeg de Europa League in 2022. Ook haalde hij de finale van de DFB Pokal en overleefde hij de groepsfase van de Champions League.

Voor Union is het belangrijk om één dezer dagen een nieuwe coach te vinden, aangezien de club er op het moment slecht voorstaat. De Berlijnse formatie staat op dit moment laatste in de Bundesliga, terwijl Union vorig seizoen nog vierde eindigde en de Champions League in mocht. Dat was in de geschiedenis van de Duitse club nog geen enkele keer voorgekomen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.