'Deila verkoos Zinckernagel boven komst van verdediger bij Club Brugge'

'Deila verkoos Zinckernagel boven komst van verdediger bij Club Brugge'

11-11-2023 12:35
60

Club Brugge haalde afgelopen zomer weer flink wat nieuwe aanwinsten in huis, maar trok uiteindelijk geen felbegeerde centrale verdediger aan. De Bruggelingen zochten nochtans naar een extra pion achterin, maar Ronny Deila verkoos andere spelers.

Deila gaf al vroeg in het seizoen al aan dat hij de brede kern wou afslanken en geen al te grote spelersgroep wilde. Het bestuur van Club Brugge bleef echter wel speuren naar een nieuwe verdedigende pion, maar volgens Het Laatste Nieuws had de Noor een ander plan in gedachten.

'Het héle bestuur heeft in juli wekenlang aangedrongen bij Deila om de achterhoede te versterken, maar met het laatste stukje budget wilde hij liever Philip Zinckernagel', geeft men aan bij het dagblad.

Jorne Spileers kreeg daardoor de kans om zich helemaal te tonen, maar wisselt voorlopig de goede prestaties af met mindere prestaties. Inmiddels is ook al bekend geraakt dat Club Brugge komende winter nog van plan is om een extra verdediger in huis te halen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.