Deila denkt niet aan ontslag bij Club: Ik heb nog geen signalen opgevangen

Deila denkt niet aan ontslag bij Club: "Ik heb nog geen signalen opgevangen"

08-11-2023 14:51 Laatste update: 14:55
26

De heropflakkering bij Club Brugge is slechts van korte duur gebleken. In de topper met Union Saint-Gilloise leverde de ploeg van Ronny Deila opnieuw een belabberde prestatie af. De 2-1-nederlaag heeft de boel verder op scherp gezet. Deila kreeg dan ook enkele netelige vragen op zijn persconferentie.

De Noor stond de pers eerder neerslachtig te woord in aanloop naar het Conference-League-duel met FC Lugano. Enkele journalisten schotelden hem de vraag voor of hij al iets had opgevangen over een vroegtijdig einde van zijn contractduur. "Ik heb nog geen signalen opgevangen", verwees Deila naar zijn dagelijkse gesprekken met Vincent Mannaert. "Maar wie weet, als ik de volgende keer iets hoor, is het al te laat", kon hij er nog om lachen.

De druk neemt in ieder geval toe. Een misstap tegen Lugano en/of in de Brugse derby (op zondag) zou zomaar fataal kunnen zijn. Deila benadrukt dat hij dat gewend is na vijftien jaar in het vak. Hij pakt alles zoals het komt. "Elke keer is een must-win. We willen echt presteren", geeft de Noor aan. Hij roept de fans alvast op om achter de spelers te blijven staan.

Deila kwam ook nog eens terug op de nederlaag bij Union. "Zondag was de eerste keer dat we verdienden om te verliezen", stelt hij. De trainer behoudt wel het vertrouwen in zijn spelers. Lugano moet het slachtoffer worden van hun sportieve revanche. "Ik ben ervan overtuigd dat we ons van een compleet andere kant zullen tonen", besluit Deila hoopvol.