Frutos voor reünie met Anderlecht: “We gaan match gebruiken als training”

Frutos voor reünie met Anderlecht: “We gaan match gebruiken als training”

31-10-2023 16:13
10

Nicolas Frutos staat dinsdagavond oog in oog met de ploeg van zijn hart. Dinsdagavond ontvangen Frutos en La Louvière, waar de Argentijn momenteel sportief directeur is, RSC Anderlecht. De voormalige Anderlecht-man reageert in RTBF

"Ik zit in dezelfde gemoedstoestand als toen ik voor een Champions League-wedstrijd deel uitmaakte van de Anderlecht-staf”, getuigt Frutos. “Ik zeg tegen mezelf dat we er alles aan gaan doen om deze wedstrijd te winnen. Ik ben alvast blij om terug te zijn bij mijn club," aldus de voormalige spits.

Voor Frutos is deze partij zeer leuk meegenomen, maar ook niet meer dan dat. De focus van La Louvière ligt duidelijk op de competitie en daar gaat dan ook alle focus naar. "Onze doelstelling is de competitie, de wedstrijden in het weekend”, klinkt het bij Frutos.

RAAL staat eerste in de Nationale 1 en heeft grote ambities dit seizoen. "We moeten bovenaan staan en het beter doen dan vorig jaar. Onze prioriteit is de thuiswedstrijd van zaterdag tegen Dessel. We gaan de wedstrijd tegen Anderlecht gebruiken als training voor dit weekend.”