Vandenbempt over 1-2 op Club Brugge: “Beetje crisis kan niet kwaad bij Antwerp”

Vandenbempt over 1-2 op Club Brugge: “Beetje crisis kan niet kwaad bij Antwerp”

30-10-2023 14:42
7

Crisis bij Antwerp? De mannen van Mark Van Bommel verloren op speeldag twaalf met 2-1 in de topper tegen Club Brugge. Een goal van Hans Vanaken in de laatste minuten van de partij zorgt voor kopzorgen bij The Great Old. Dat gelooft ook Peter Vandenbempt. 

Momenteel staat de regerende landskampioen al elf punten achter op leider union Saint-Gilloise. Of er paniek heerst bij Antwerp? Vandenbempt gelooft alvast dat er misschien wel reden toe is. “Toch staat het kot niet in brand op de Bosuil”, merkt de analist wel op in Sporza.

“Antwerp hoefde gisteren niet te verliezen. Na de 1-1 had ik de indruk dat Antwerp meer dan Club Brugge naar winst neigde, maar het resultaat is negatief”, merkt Vandenbempt op. “Ik vind het opvallend hoe zeer de spelers en de coach nog op hun gemak zijn, na ronduit dramatische uitslagen.”

“Binnen de club vinden sommigen dat de bodem stilaan bereikt is … en dat Mark van Bommel een keer over een andere aanpak mag denken. De trainer mag zich niet te veel op zijn gemak voelen”, gaat de analist verder. “Niemand bij Antwerp kan zich een nieuwe week zoals de vorige veroorloven. Soms kan een klein beetje crisis niet kwaad.”