‘Manchester City overweegt stilaan om De Bruyne te laten gaan na blessureleed’

‘Manchester City overweegt stilaan om De Bruyne te laten gaan na blessureleed’

25-10-2023 12:28
17

Manchester City-ster Kevin De Bruyne zou aan het einde van zijn huidige contract kunnen vertrekken. Dat schrijft FourFourTwo. Manchester City zou het momenteel serieus aan het overwegen zijn om KDB te laten gaan. 

De Bruyne tekende voor het laatst een nieuwe deal in 2021. Ondertussen heeft de Belg al 32 jaar op de teller staan en nu lijkt het erop dat City ook over de toekomst nadenkt. De Bruyne won eerder dit jaar nog de Champions League met Manchester City, maar viel tijdens die wedstrijd geblesseerd uit. Hij werkte de hele zomer aan zijn conditie en speelde zowel in de Community Shield als in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Burnley, maar viel in de laatste wedstrijd geblesseerd uit.

Manchester City moet het al het hele seizoen zonder De Bruyne stellen. ‘De Bruyne is 34 als zijn huidige deal afloopt en voor een speler die vertrouwt op zijn fysiek en kracht in de aanval, kan hij overbodig worden voor City’, schrijft het magazine. Ondertussen is De Bruyne nog steeds volop aan het revalideren van zijn blessure en volgens FourFourTwo zou het geduld bij City stilaan op zijn.