Vandenbempt over afscheid Hazard: “Doodzonde, had nog een paar goeie jaren”

Vandenbempt over afscheid Hazard: “Doodzonde, had nog een paar goeie jaren”

10-10-2023 16:08
3

Peter Vandenbempt reageert op het feit dat de 32-jarige Eden Hazard officieel afscheid heeft genomen van het professionele voetbal. Vandenbempt vindt het erg zonde dat de voormalige kapitein van De Rode Duivels niet nog wat langer doorgaat.

Vandenbempt vindt het zeer zonde dat Hazard afscheid heeft genomen van het professionele voetbal. "Doodzonde. We kunnen eigenlijk zeggen dat Hazard sinds zijn blessures bij Real Madrid geen voetballer meer is. En dat hij nadien geen nieuwe uitdaging meer aannam, is pijnlijk”, citeert Sporza Vandenbempt.

Vandenbempt gelooft dat Hazard echt nog wel even door kon voetballen. “Hij had nog een paar goeie jaren kunnen hebben in een topcompetitie. Weliswaar aan verminderde voorwaarden, maar dan was er ook geen torenhoge druk meer zoals bij Real”, deelt Vandenbempt.

Uiteindelijk moet ook Vandenbempt zich neerleggen bij het besluit van Hazard. “Maar kijk, blijkbaar is Hazard er klaar mee en kan hij het niet nog eens opbrengen omdat dat te doen bij een andere club. Het is tenslotte zijn beslissing en verantwoordelijkheid, dat moet je respecteren”, besluit Vandenbempt.