Riemer steekt de loftrompet over Hazard bij Anderlecht: “Hij is zo clever”

Riemer steekt de loftrompet over Hazard bij Anderlecht: “Hij is zo clever”

09-10-2023 16:40
5

Brian Riemer, de hoofdtrainer van RSC Anderlecht, steekt de loftrompet over linksbuiten Thorgan Hazard. Riemer is zeer te spreken over Hazard bij paars-wit. Anderlecht won met 3-1 van KV Mechelen, mede door een assist van Hazard.

Riemer uit zich zeer lovend over de manier waarop Hazard speelt bij Anderlecht. “Hij heeft een neus om altijd een vrije speler te vinden. De wisselwerking met Augustinsson verliep prima en ook de connectie met Dreyer en Dolberg is goed”, citeert Het Laatste Nieuws Riemer.

Riemer somt vervolgens de kwaliteiten van Hazard op die hem volgens Riemer zo bijzonder maken. “Hij is zo clever, een van zijn grootste kwaliteiten is wéten waar de ruimtes zich bevinden op het veld, meestal voor de rest het gezien heeft. Zijn intelligentie maakt van hem een absolute topspeler”, aldus Riemer.

Riemer sluit af door te vertellen wat het effect van Hazard is op de tegenstanders van Anderlecht. “Hij kan voor verwarring en chaos bij de tegenstander zorgen door niet enkel links, maar ook links of centraal op te duiken”, besluit Riemer.