Kylian Hazard met opvallend advies aan Eden Hazard: “Ik zou onmiddellijk stoppen”

Kylian Hazard met opvallend advies aan Eden Hazard: “Ik zou onmiddellijk stoppen”

08-10-2023 16:40
2

Kylian Hazard, de linksbuiten van RWDM, heeft opmerkelijk advies voor zijn broer Eden Hazard. Eden verliet in de afgelopen zomer Real Madrid en heeft nog geen duidelijkheid gegeven over zijn voetbaltoekomst. Eden is officieel nog steeds niet gestopt met voetballen.

Kylian vertelt over de huidige situatie van zijn broer Eden Hazard. “Op dit moment gebeurt er niet veel, maar ik weet niet of zijn carrière voorbij is. Als hij een definitieve beslissing neemt, dan is het aan hem om dat te zeggen. Eden is nu in Madrid, omdat zijn kinderen daar naar school gaan en hij heeft besloten om het voorlopig rustig aan te doen. We praten de hele tijd en ik weet wat hij elke dag doet, hij probeert gewoon van het leven te genieten”, citeert Mundo Deportivo Kylian Hazard.

Kylian komt vervolgens met opvallend advies in de richting van zijn broer Eden. Volgens Kylian heeft Eden alles gegeven voor de clubs waar hij voor uit kwam. “Hij deed alles wat hij kon en won trofeeën bij alle clubs waarvoor hij speelde, inclusief Real Madrid. Als ik hem was, zou ik onmiddellijk stoppen, ik zou afscheid nemen van het voetbal... Na een lange carrière als de zijne, denk ik dat Eden het verdient om tijd door te brengen met zijn gezin”, besluit Kylian.