STVV-trainer Fink keek Union-match: ''We weten wel wat hun stokpaardjes zijn''

STVV-trainer Fink keek Union-match: ''We weten wel wat hun stokpaardjes zijn''

06-10-2023 09:15 Laatste update: 09:15
1

Union SG mocht het opnemen tegen Liverpool op donderdagavond. Zondag speelt Union alweer tegen STVV in de Jupiler Pro League. STVV-trainer Thorsten Fink heeft natuurlijk zitten kijken naar de match van de opponent van zondag tegen Liverpool.

Fink is erg close met stafleden. ''We spraken dan ook af om het duel samen te bekijken en te analyseren'', vertelde Fink dan ook aan Het Belang van Limburg.

''Ik ga ervan uit dat hun sterkste ploeg donderdag gespeeld heeft, maar we weten wel wat hun stokpaardjes zijn, defensief en offensief'', zei de trainer van STVV na het zien van het duel met Liverpool.

''Blessin zal mijn ploegopstelling wellicht al kennen, maar we hebben de jongste tijd nog wel wat wisselmogelijkheden bijgekregen'', aldus Fink, die bijvoorbeeld Rihito Yamamoto op de flank heeft als optie en ook spits Joselpho Barnes in kan zetten. Daarmee kan hij Union-trainer Alexander Blessin mogelijk verrassen.

STVV staat momenteel op de 7e plek in de Jupiler Pro League. Union SG is momenteel koploper met 19 punten uit 9 matchen.