'Concurrentie voor Clement: Chelsea-icoon staat open voor Rangers-job'

'Concurrentie voor Clement: Chelsea-icoon staat open voor Rangers-job'

03-10-2023 20:04
4

Frank Lampard staat ervoor open om aan de slag te gaan als nieuwe hoofdtrainer bij Rangers FC. Dat meldt The Telegraph dinsdagmiddag. Naast de 45-jarige Engelsman, clubloos sinds zijn vertrek als interim-trainer van Chelsea, staat ook Philippe Clement op het lijstje met kandidaten. 

Afgelopen zondag werd Michael Beale de laan uitgestuurd bij Rangers. De oorzaak: de aanhoudende teleurstellende resultaten. Voormalig middenvelder Steven Davis heeft het stokje tijdelijk overgenomen als interim-trainer, maar de directie van de Schotse topclub is naarstig op zoek naar een vaste vervanger voor Beale. The Telegraph weet dat Lampard, eerder ook nog werkzaam bij Derby County en Everton, hoog op het verlanglijstje prijkt én zelf ook open zou staan voor de job

De Engelse krant tekent ook de naam van Jansen (AZ Alkmaar) op, waarvan maandag al bekend werd dat hij begeerd wordt door Rangers. Ook Philippe Clement (in juni ontslagen bij AS Monaco) en Kevin Muscat (trainer van Yokohoma F. Marinos) worden genoemd als potentiële nieuwe Rangers-trainers. 

De club van onder anderen Cyriel Dessers en Nicolas Raskin is matig aan het nieuwe seizoen begonnen. In Schotland bedraagt het gat met aartsrivaal en koploper Celtic al zeven punten.