Defensieve zorgen bij Royal Antwerp FC voor Champions Leaguematch met Shakhtar

Defensieve zorgen bij Royal Antwerp FC voor Champions Leaguematch met Shakhtar

03-10-2023 12:43
15

Woensdagavond is het zover, dan staat Royal Antwerp FC in de Champions League tegenover Shakhtar Donetsk. Tijdens de laatste training van The Great Old ontbrak Ritchie De Laet, de verdediger heeft nog steeds last aan zijn knie, weet De Gazet van Antwerpen.

Naast De Laet was ook rechtsbuiten Jacob Ondrejka afwezig, de 21-jarige Zweed revalideert in zijn thuisland na een botbreuk. Sam Vines is herstellende van een blessure, maar door een administratieve fout is hij niet opgenomen in de Champions League-selectie, Vines trainde dan ook apart bij Antwerp.

De 29-jarige centrale verdediger Björn Engels trainde mee met Antwerp tijdens het volledige open gedeelte van de training. Dit betekende een loopoefening en een rondo. Engels is herstellende van problemen aan zijn achillespees.

Aanvoerder Toby Alderweireld blikte na de match tegen KV Mechelen al vooruit op de Champions Leaguematch met Shakhtar Donetsk. “Als je iets wil betekenen in de groepsfase, moet je thuis punten pakken”, aldus Alderweireld.