Vrouw Bonucci emotioneel op Instagram: 'Jij was altijd de prioriteit'

Vrouw Bonucci emotioneel op Instagram: 'Jij was altijd de prioriteit'

13 september - 19:33
2

Op dinsdag werd bekend dat Leonardo Bonucci bereid is Juventus aan te klagen voor de wijze waarop de club hem behandeld heeft. Nu doet ook de vrouw van de verdediger een duit in het zakje: op Instagram haalt ze stevig uit naar de Oude Dame.

Bonucci, momenteel uitkomend voor Union Berlin, zorgde voor opschudding in Italië met het nieuws dat hij Juventus voor de rechter daagt, na twaalf seizoen en meer dan vijfhonderd wedstrijden in het shirt van de club uit Turijn. De centrale verdediger is niet te spreken over de wijze waarop hij in de zomer behandeld werd nadat hij hoorde dat hij kon vertrekken. Bonucci moest na jaren trouwe dienst apart trainen van de groep en mocht geen gebruik maken van de faciliteiten. Hij eist nu een schadevergoeding, waarbij hij al bekend heeft gemaakt de potentiële vergoeding aan een goed doel te schenken. Nu mengt ook de familie van Bonucci zich in de discussie.

Martina Maccari, de vrouw van de verdediger, bijt van zich af op Instagram. Ze spreekt Juventus aan als een persoon: 'Jij en ik waren vrienden. We deelden een liefde voor dezelfde man. Jij was altijd de eerste gedachte, de prioriteit, en ik was er voor de resterende tijd. Nu vertrek je zonder een laatste knuffel.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Martina Maccari (@martinazoev)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s