UPDATE: 'Thorgan Hazard gaat zijn handtekening zetten bij Anderlecht

UPDATE: 'Thorgan Hazard gaat zijn handtekening zetten bij Anderlecht

06-09-2023 14:35 Laatste update: 20:12
86

RSC Anderlecht mag binnenkort Thorgan Hazard verwelkomen. De Rode Duivel kreeg een deadline opgesteld van paars-wit en lijkt nu zijn jawoord gegeven te hebben aan de Brusselaars.

Met dat nieuws komt Het Laatste Nieuws naar buiten. Op enkele details na hebben alle partijen een akkoord bereikt en kan Hazard binnenkort bij Anderlecht tekenen. Hij zet zijn handtekening dan onder een vierjarige verbintenis bij de Brusselaars, die opnieuw stevig investeren deze transferperiode.

Zo tekent Hazard met tien jaar vertraging dan toch bij Anderlecht. Hij werd ten tijde van zijn periode bij Zulte Waregem al gelinkt aan paars-wit, maar trok toen niet richting de Brusselaars. Daar komt nu dan toch verandering in.

Daarmee doet Anderlecht opnieuw een stevige inspanning deze transferperiode. Hazard verdient bij Borussia Dortmund bruto zo'n vijf miloen euro per jaar. Eerder deze zomer pakte Anderlecht al uit met de komst van grote namen zoals Kasper Schmeichel, Thomas Delaney en Kasper Dolberg. Terwijl ook pionnen zoals Alexis Flips, Louis Patris en Luis Vazquez enkele miljoenen hebben gekost.

Update: De fans van Anderlecht die hoopten op de komst van Thorgan Hazard mogen wat rustiger gaan ademen. Verschillende bronnen melden dat Hazard zijn handtekening gezet heeft bij paars-wit. De officiële aankondiging wordt snel verwacht. Het is nog even wachten op het eindrapport van de medische testen.