'PSG grijpt mis in Duitsland: toptransfer van 90 miljoen klapt last minute alsnog'

'PSG grijpt mis in Duitsland: toptransfer van 90 miljoen klapt last minute alsnog'

1 september - 18:15
1

Het lijkt erop dat Randal Kolo Muani volgend jaar alsnog bij Eintracht Frankfurt speelt. Dat meldt de Duitse sportkrant BILD. Zijn Duitse club was akkoord met een bod van 90 miljoen euro, gedaan door Paris Saint-Germain, maar op de valreep mag Kolo Muani toch niet weg.

Frankfurt is er niet in geslaagd om op tijd een vervanger te vinden voor de Fransman. Voor de Duitse club was dit een cruciale voorwaarde, waardoor de deal met PSG nu niet meer doorgaat. De clubs waren eerder akkoord over een vaste transfersom van 75 miljoen euro plus bonussen van vijftien miljoen euro, maar PSG vist nu achter het net. Frankfurt had Hugo Ekitike van de Parijzenaren op het oog als vervanger, maar die deal kwam niet van de grond.

Voor Kolo Muani is het klappen van zijn droomtransfer een klap in het gezicht. De Fransman gaf in een interview met Sky Sports Deutschland aan dat hij niets liever wilde dan de overstap maken. Kolo Muani skipte zelfs de training en wedstrijd van donderdag bij Eintracht Frankfurt. Het mocht allemaal dus niet baten en de clubtopscorer lijkt dit seizoen in de Bundesliga te blijven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s