UPDATE: ‘Origi dicht bij 'simpele huurdeal' en is op weg naar Nottingham’

UPDATE: ‘Origi dicht bij 'simpele huurdeal' en is op weg naar Nottingham’

01-09-2023 07:56 Laatste update: 18:35
4

Divock Origi, de spits van AC Milan, geniet interesse van onder meer het Engelse Nottingham Forest en het Spaanse Sevilla FC. Voor beiden clubs geldt alleen dat zij eerst zelf hun huidige spits willen verkopen voordat ze concreet worden voor Origi, meldt transferjournalist Nicolò Schira.

Nottingham Forest toont interesse in Origi, maar moet eerst spits de 25-jarige spits Emmanuel Dennis zien te slijten. Sevilla zit in een vergelijkbare situatie. De Spanjaarden willen eerst de 26-jarige Rafa Mir verkopen.

De 28-jarige Origi maakte in 2022 de overstap van Liverpool naar AC Milan. Origi kwam destijds transfervrij over. Zijn periode bij AC Milan is tot nu toe nog niet zeer succesvol te noemen. Origi kwam 36 maal in actie en wist tweemaal te scoren. Ook leverde Origi een assist af.

Update:Origi vliegt vandaag naar Engeland om te praten met Nottingham Forest. Het lijkt erop dat de centrumspits dit seizoen gaat spelen in de Premier League. Dat melden Transfer News Live en Nicolo Schira op vrijdagochtend.

Update: Volgens journalist Gianluca Di Marzi is Divock Origi op weg naar Nottingham Forest, er wordt gesproken over een ‘simpele huurdeal’.