Interesse in De Cuyper groeit: 'Bundesliga-clubs melden zich bij Club Brugge'

Interesse in De Cuyper groeit: 'Bundesliga-clubs melden zich bij Club Brugge'

13-08-2023 14:45
3

Maxim De Cuyper kan na een goed seizoen bij KVC Westerlo alsnog vertrekken bij Club Brugge. Hij heeft voorlopig een basisplek bij de Bruggelingen, maar er is ook heel wat interesse.

Met dat nieuws komt Sacha Tavolieri naar buiten. Volgens de Waalse journalist tonen heel wat ploegen uit de Bundesliga in het jeugdproduct van Club Brugge. Onder andere SV Werder Bremen en VfL Wolsburg hebben zich al gemeld bij Club Brugge, terwijl ook RB Leipzig denkt aan de belofteninternational.

De kans dat Club Brugge de linksachter ook laat gaan, is echter klein. Voorlopig heeft hij nog een basisplek door de lange blessure van Björn Meijer en wist hij zich ook al te tonen. Blauw-Zwart lijkt dan ook niet van plan om een jeugdproduct zomaar te laten gaan. De Cuyper zelf zou naar verluidt een stap naar de Bundesliga dan weer wel zien zitten.

Als er een ploeg De Cuyper in huis wil halen, zal het alvast serieus moeten betalen. De linksachter heeft bij Club Brugge nog een contract tot medio 2026 en werd eerder ook al gelinkt aan enkele Turkse clubs, die naar verluidt zo'n tien miljoen euro wilden betalen.