Bayern München wint spectaculaire oefenwedstrijd van Liverpool

02-08-2023 16:46

Bayern München heeft in een doelpuntrijke oefenwedstrijd met 3-4 gewonnen van Liverpool. In de blessuretijd scoorde Frans Krätzig de winnende goal op aangeven van Matthijs de Ligt. De oefenmatch werd een zeer spectaculaire duel.

Al in de tweede minuut opende Cody Gakpo de score. De aanvaller combineerde prachtig met Diogo Jota en vond het net: 1-0. Daarna was het de beurt aan aanvoerder Van Dijk. De Oranje-international kopte raak uit een corner. Vlak voor rust kwam Bayern weer op gelijke hoogte door doelpunten van Serge Gnabry in minuut 33 en van Leroy Sané in de 42ste minuut.

In de rust herstelde Luis Díaz de voorsprong voor Liverpool. De Colombiaan zorgde op aangeven van teamgenoot Mohamed Salah voor de 3-2. In de tachtigste minuut kwam Bayern wederom terug door een doelpunt van Josip Stanisic uit de rebound. In de extra tijd scoorde Krätzig de winnende treffer.